Algemene voorwaarden bloeiende geboortekaartjes

Ontwerp personaliseren

Onze standaard ontwerpen voor bloeiende geboortekaartjes zijn te personaliseren met een keuze uit lettertypen, kleuren en via het aanleveren van eigen tekst. Na het bevestigen van de bestelling krijg je een e-mail met daarin een linkje naar een invulformulier waarin je jouw gegevens en tekst kan invoeren. Gegevens die nog niet bekend zijn, zoals datum/gewicht/naam worden na geboorte verwerkt in het definitieve ontwerp.

Wil je een andere kleur, stijl of formaat of wil je een afwijkende opmaak van de voor-/achterzijde van de kaartjes? Dat kan. Voor andere van kleuren of lettertypes rekenen wij €25,00 extra opmaakkosten, voor het wijzigen van de volledige opmaak van de voor- en/of achterzijde rekenen wij €50,00 opmaakkosten. Je kan ons altijd mailen met jouw (aanvullende) wensen voor een prijs op maat: info@bloom-yourmessage.nl

Bevestigen van je bestelling

Met het plaatsen van de bestelling geef je ons opdracht om het gekozen ontwerp te personaliseren met jouw gegevens en wensen, en om een proefdruk te maken. Pas na geboorte hoef je akkoord te geven op de volledige bestelling van het aantal geboortekaartjes en deze te betalen. Besluit je om, nadat we je jouw gepersonaliseerde ontwerp (en eventueel proefdruk) hebben toegestuurd, van de bestelling af te zien, rekenen we hiervoor €25,00.

Prijzen

De prijzen van onze bloeiende geboortekaartjes verschillen op basis van het aantal kaartjes. Bijvoorbeeld 50 stuks is iets duurder per kaartje dan als je 150 stuks zou bestellen. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzendkosten 

Verzendkosten binnen Nederland zijn altijd €6,95 en naar Belgie €12,50. Voor verzending naar andere landen zijn de verzendkosten op aanvraag.

Enveloppen eerder verzenden

Wil je de enveloppen die bij je kaartjes horen eerder ontvangen om ze alvast te kunnen adresseren, geen probleem! We rekenen hiervoor de standaard verzendkosten die bij je land horen.