Op naar een bloeiend nieuwjaar!

Einde van het jaar is hét moment om je relaties of medewerkers een kaartje of presentje te sturen. Met de groene cadeautjes van BLOOM wenst u uw relaties letterlijk een bloeiend nieuwjaar, en dat helemaal duurzaam! Zo zet u in op een bloeiende & groeiende samenwerking voor 2023.

Voor een aanvraag en/of de volledige prijslijst, bel/app: 06-45 77 15 43  of stuur een e-mail: info@bloom-yourmessage.nl BLOOM kan ook de verzending per stuk verzorgen, van bloeikaarten tot bijenhotels.


Bloeiende kerstkaarten

Bloeikaarten en kaarten met bloeiconfetti zijn verkrijgbaar met de volgende designs en te bedrukken met eigen logo en/of boodschap of met een eigen ontwerp. Hierbij bieden wij de volgende mogelijkheden:

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  • U levert een eigen ontwerp in PDF aan. Deze stuurt u toe in het gewenste formaat. Bij bloeiconfetti hebben de kaarten altijd afgeronde ronde hoeken, hou dus rekening met een marge van 10 mm voor tekst/ logo (aflopende designs mogelijk).
  • U kiest één van onze bovenstaande bloeikaarten op ansichtkaartformaat (A6, enkel). De door uw gewenste tekst en uw logo drukken wij op de achterzijde. Wij verzorgen kosteloos de opmaak van de kaart, u hoeft enkel tekst en/of logo aan te leveren.
  • U kiest één van onze bovenstaande ontwerpen als basis voor een ander formaat kaart, aangepast design of boodschap. De door uw gewenste layout en design verzorgen wij, u hoeft enkel de gewenste aanpassingen, tekst of afbeelding aan te leveren. Opmaakkosten bedragen € 25,00 per zijde.
  • Bloeiconfetti en kaart worden verpakt per stuk in passende pergamijn-zakjes. Deze zakjes zijn semi- transparant, waardoor de confetti & boodschap van buitenaf zichtbaar zijn.
  • Bloeiconfetti is er standaard in feestelijke ster en kerstboompjes-vorm. Maar op verzoek kunt ook kiezen voor bloem-vorm of hartjes.

Plantbare kalender

Plantbare kalender 2022 bestaande uit 7 verschillende bloeikaarten en een standaard van gerecycled karton. Iedere kalender-kaart kan na verloop gepland worden. Inkoop zakelijk vanaf 5 stuks. Ook te personaliseren met eigen logo op de voorzijde vanaf 25 stuks. Prijzen vanaf € 5,35 p/s.

Bloeipotloden

Bloeipotloden zijn hét duurzame presentje voor het einde van het jaar! Het potlood is na gebruik te planten en verkrijgbaar in verschillende soorten zaadjes. Te bestellen met gravering en/of met sleeve of gepersonaliseerde (nieuwjaars)kaart & passende enveloppe vanaf 50 stuks.

DIY Bijenhotel

Het BLOOM bijenhotel is een ‘do-it-yourself’ bouwpakket dat volledig gemaakt is van circulaire en gerecyclede materialen, zoals landbouwafval. Het bijenhotel is samen met de Nederlandse Bijenstichting ontwikkeld. Het bijenhotel wordt verpakt in een brievenbusdoosje, waarmee het een ideaal origineel cadeautje voor over de post is. Te personaliseren met een duurzame (kerst)kaart en feestelijke bloeiconfetti.