Bloeiende kerst- & nieuwjaarskaartjes

Kerst is hét moment om je relaties een kaartje te sturen. Met een kerstkaartje van BLOOM wenst u uw relaties letterlijk een bloeiend nieuwjaar! Zo zet u in op een verder groeiende samenwerking voor 2021.

Onze bloeiende kerstkaarten en kaarten met bloeiconfetti zijn te bedrukken met een eigen ontwerp, logo en/of boodschap.
Hierbij bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • U levert een eigen ontwerp in PDF aan. Deze stuurt u toe in het gewenste formaat. Bij bloeiconfetti hebben de kaarten altijd afgeronde ronde hoeken, hou dus rekening met een marge van 10 mm voor tekst/ logo.
  • U kiest één van onze bovenstaande kerstontwerpen op ansichtkaartformaat (A6, enkel). De door uw gewenste tekst en uw logo drukken wij op de achterzijde. Wij verzorgen kosteloos de opmaak van de kaart, u hoeft enkel tekst en/of logo aan te leveren.
  • U kiest één van onze bovenstaande kerstontwerpen als basis voor een ander formaat kaart. De door uw gewenste tekst en uw logo drukken wij op de achterzijde of binnenzijde. Wij verzorgen de opmaak van de kaart, u hoeft enkel tekst en/of logo aan te leveren. Opmaakkosten bedragen € 25,00 per zijde.
  • Bloeiconfetti en kaart worden verpakt per stuk in passende pergamijn-zakjes. Deze zakjes zijn semi- transparant, waardoor de confetti & boodschap van buitenaf zichtbaar zijn.
  • Bloeiconfetti is er standaard in feestelijke ster en kerstboompjes-vorm. Maar op verzoek kunt ook kiezen voor bloem-vorm of hartjes.

Voor een aanvraag en/of de volledige prijslijst, bel: 06-45 77 15 43  of stuur ons een e-mail: info@bloom-yourmessage.nl

Mocht u interesse hebben in
losse bloeiconfetti of bloeiende
kersthangers, bijvoorbeeld
voor in kerstpakketten,
neem gerust contact op.