Duurzaam drukwerk

Laat jouw groene boodschap bloeien!

De bloeikaarten van BLOOM your message kunnen in elk gewenst formaat met een eigen ontwerp gemaakt worden. Van ansichtkaarten op gerecycled bloeipapier tot kaartjes met bloeiconfetti. Ook kan BLOOM zorg dragen voor een persoonlijk ontwerp of opmaak. Laat jouw groene boodschap bloeien!

Bloeipapier is duurzaam papier gemaakt van gerecyclede oude kranten of van katoenresten waar zaadjes in verwerkt zijn. Wanneer de kaart in de aarde wordt gelegd groeien er fleurige bloemen, kruiden of groentes uit.

Wij produceren en bedrukken alle kaartjes in eigen beheer, zo duurzaam en verantwoord mogelijk. Het water van de papierproductie wordt hergebruikt, al onze verpakkingen zijn recyclebaar en alle CO2 uitstoot van onze zendingen worden gecompenseerd.

Speciaal voor het einde van het jaar kunnen onze kerst-bloeikaarten gratis gepersonaliseerd worden met een eigen tekst en/of logo. En ben je op zoek naar een groen eindejaarspresentje? Naast bloeikaarten en bloeiconfetti-kaarten zijn ook onze plantbare kalender, bloeipotloden en bijenhotels te personaliseren. Meer info >>

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Bel ons op 06-45 77 15 43 of stuur een e-mail: info@bloom-yourmessage.nl


Onze klanten